Werkwijze Interieur ontwerp

  • De hier beschreven werkwijze is voor een COMPLEET interieur ontwerp in combinatie met de EXTRA OPTIE coördineren & afstylen. 
  • Wanneer u een basis of uitgebreid ontwerp kiest vallen de elementen die niet benoemd staan in wat u ontvangt vanzelfsprekend af.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uw behoeften en wensen t.o.v. de ruimte en hoe ELK Design u het beste van dienst kan zijn. U ontvangt n.a.v. het kennismakingsgesprek een offerte.

Inventarisatie

Na het kennismakingsgesprek zal ik de ruimte opmeten en fotograferen. Om het verder uit te kunnen werken naar een plattegrond.

Moodboard

Een moodboard laat de de sfeer van het interieur zien, qua kleur, materialen, vorm en uitstraling. Om te kijken of de sfeer van het moodboard u aanspreekt zal ik dit tussentijds naar u terug te koppelen.

Indelingsadvies

Ik zal een plattegrond (2D) op schaal tekenen (1:50) & hierin zal ik 1 of meerdere indelingsmogelijkheden laten zien.

Tussentijdse presentatie

Tijdens de tussentijds presentatie bespreek ik met u het moodboard en de verschillende indelingsadviezen. Zo maken we een keuze voor een indeling die het beste bij u past. Dit ontwerp wordt de basis voor uw interieurontwerp en zal ik verder uitwerken naar een definitief advies.

Kleurenplan

In een kleurenplan laat ik u zien waar & welke kleuren er gebruikt zullen worden op de wanden, vloeren, raamdecoratie etc.

Meubel & Styling tips

U ontvangt bij het basis ontwerp sfeerbeelden van passende meubelen & stylingtips van mogelijke accessoires die passend zijn in uw interieurontwerp.

Wanneer u heeft gekozen voor het BASIS interieur ontwerp pakket vervallen alle volgende elementen excl. het eindontwerp

Meubel & materialenplan

Ik ga voor u, binnen het door u aangegeven budget, op zoek naar de aan te schaffen meubels & materialen (vloeren, raamdecoratie e.d.) die het beste in uw ontwerp passen. Ik zal voor u op zoek gaan bij verschillende winkels en leveranciers, om de aankopen voor u te selecteren.

Aankoopoverzicht meubels

In het aankoopoverzicht vindt u alle meubels en gebruikte materialen in overzichtelijke lijst, hierbij wordt vermeld: merk, type, prijs en winkel.

3D sfeerimpressie

Hierin laat ik u een zo'n realistisch mogelijk sfeerimpressie van uw ruimte zien.

Wanneer u heeft gekozen voor het UITGEBREID interieur ontwerp pakket vervallen alle volgende elementen excl. het eindontwerp.

Accessoiresplan

Ik ga voor u binnen het door u aangegeven budget op zoek naar passende & sfeervolle accessoires die bij u en uw woon -werk -leef ruimte passen.

Aankoop overzicht accessoires

In dit aankoopoverzicht vindt u alle uitgekozen accessoires in een overzichtelijke lijst, hierbij wordt vermeld: merk, type, prijs en winkel.

Verlichtingsplan

Het verlichtingsplan zorgt ervoor dat alle lichtpunten in de ruimte inzichtelijk worden gemaakt op een plattegrond met daarbij een overzicht van alle gebruikte armaturen.

Aankoopoverzicht armaturen

In het aankoopoverzicht armaturen vindt u alle geadviseerde armaturen in een overzichtelijke lijst, hierbij wordt vermeld: merk, type, soort verlichting, prijs en winkel.

Eindontwerp

Ik kom bij u langs om het definitieve interieurontwerpplan te presenteren. U ontvangt een interieur ontwerpplan in een boekwerk op A3 formaat waarmee u direct aan de slag kunt.

EXTRA OPTIES

Coördineren

U kunt er voor kiezen het ontwerp door mij te laten coördineren. *Ik zal alle woonitems die in het aankoopoverzicht van het ontwerp pakket zijn opgenomen voor u aankopen. **Ik vraag offertes aan voor de grotere aankopen en werkzaamheden. Na akkoord op de offertes, zet ik de vakmensen aan het werk en zorg er voor dat de uitvoering voorspoedig verloopt.

*    Alleen mogelijk bij het uitgebreid & compleet ontwerp pakket

**  Mogelijk bij het basis, uitgebreid & compleet ontwerp pakket

Afstylen

*** Uiteindelijk komt alles bij elkaar en zorg ik voor de plaatsing van de meubels en styling van de ruimte. 

*** U kunt uiteraard het afstylen van uw ruimte los van het coördineren kiezen. Wanneer u zover bent maken we een afspraak & kom ik bij u om de ruimte voor u af te stylen.

Gecertificeerd House of KIKI Vastgoedstylist. 

Lid van het CNVV: Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten

Gediplomeerd Interieurstylist.

Top