Vastgoedstyling

Met een goede woningpresentatie valt of staat de verkoop van uw woning. Heeft u plannen om uw woning te verkopen of staat uw woning al voor een langere tijd te koop? Uiteraard wilt u het allerbeste resultaat! House of KIKI verkoopstylist Ingrid Lensen-Huting is gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van woningen.

Vastgoedstyling...

Ook wel verkoopstyling genoemd, is het restylen van een woning: het laten opvallen van de mooie & sterke punten & de zichtlijnen van de woning. De woning wordt door deze presentatie aantrekkelijk voor een brede doelgroep.

Kijkers op Funda bepalen in 10 seconden of de woning iets voor hen is. En 80% van de potentiële kopers kan niet door de persoonlijke sfeer van een woning heenkijken!

Staat u op het punt uw woning te koop te zetten?...

Dan wilt u natuurlijk het allerbeste resultaat! Vastgoedstyling loont echt! U kunt maar 1 keer een 1ste indruk maken.

Zelfs in deze tijd waarin het aanbod van woningen kleiner is dan de vraag.
De kans is groot dat uw woning niet alleen sneller wordt verkocht maar vaak ook tegen een hogere prijs dan de vraagprijs.

Staat uw woning al voor langere tijd te koop?...

Dan is het inzetten van vastgoedstyling ook zeer waardevol. Het is goedkoper een vastgoedstylist in te zetten dan te zakken met de prijs. Met een kleine investering kunt u al verrassende resultaten verwachten die zich zeker terug verdient.

Hands-on aanpak...

ELK Design is gespecialiseerd in het restylen en verkoopklaar maken van woningen. Als house of KIKI stylist werk ik met de ‘hands-on’ aanpak, ik steek de handen uit de mouwen voor een snel resultaat. Geen lange adviesraporten maar meteen aan de slag.

Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van meubels en accessoires die al in de woning aanwezig zijn. Indien nodig, en natuurlijk vooraf besproken, wordt er gebruik gemaakt van een accessoirepakket. 

House of KIKI...

House of KIKI is marktleider op het gebied van vastgoedstyling. Erkend door NVM &geregistreerd  als CRKBO opleidingscentrum.

Inspiratie

  • Pinterest
  • Instagram

Gecertificeerd House of KIKI Vastgoedstylist. 

Lid van het CNVV: Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten

Gediplomeerd Interieurstylist.

Top