Werkwijze vastgoedstyling

Intakegesprek

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kom ik bij u thuis en zal ik samen met u een aantal vragen doornemen. Samen gaan we uw woning door en gaan we kijken wat er nodig is om uw woning verkoopklaar te maken. We bespreken welke zaken u alvast zelf kunt doen (opruimen of evt. andere werkzaamheden die nodig zijn) en maken dan een afspraak voor de dag van de styling.
U ontvangt van mij na het intakegesprek binnen 2 werkdagen een offerte.

Restyling

Alle ruimtes van de woning worden binnen 1 a 2 dagen gestyled & getransformeerd tot sfeervolle & aantrekkelijke ruimtes. Voor het restylen wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de aanwezige meubels & accessoires. Om het helemaal af te maken is het mogelijk dat ik een volledig accessoirespakket voor uw woning verzorg.

U ontvangt na de restyling tips hoe u de woning tijdens een bezichtiging het beste kunt presenteren.

Fotoreportage

Om uw gestylde woning aan zo veel mogelijk mensen te laten zien, is een professionele fotoreportage een must. ELK Design kan aansluitend op de styling een professionele fotoreportage van uw woning verzorgen.

Bij slecht weer (regen, storm of mist) worden er op een ander moment foto’s van de buitenkant van uw woning gemaakt.

De fotoreportage bestaat uit minimaal 24 foto's. Deze krijgt u geleverd op USB-stick en zijn geschikt om direct op een verkoopsite te plaatsen.

Inspiratie

  • Pinterest
  • Instagram

Gecertificeerd House of KIKI Vastgoedstylist. 

Lid van het CNVV: Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten

Gediplomeerd Interieurstylist.

Top